Hvad du får ud af samtalerne

 

Vision

Min vision er, at hvert enkelt menneske kommer til opleve større frihed i livet, større glæde, mere klarhed, mere medfølelse og mere vitalitet – til gavn for dig selv og dine omgivelser. 

 

I terapien vil du opleve at :

 

 - Forstå dig selv og dine omgivelser på nye måder og anskue problemstillinger fra en anden vinkel

 

- Se nye handlemuligheder og få energi og handlekraft til at ændre på situationer, som før har været svære

 

- Blive opmærksom på dine tanker og følelser, og lære hvordan du kan forstå dem og navigere i forhold til dem

 

- Få indsigt i og accept af de ting, som du ikke kan forandre

 

- Mod til at handle på det du virkelig ønsker at nå

 

 

 

 

 

 

Mission

Min mission er at yde dig den bedst mulige behandling, og omforme de svære føleler, tanker  og handlemønstre du måtte bære rundt på, til noget som du kan vokse af. Den bedst mulige behandling kræver fra min side integritet, fleksibilitet, engagement, høj faglighed, samt en målrettet, struktureret og omsorgsfuld indsats.  Jeg bruger din feedback for at sikre, at vi bevæger os i en retning, der er givtig for dig

 

 

Mål

Mit mål er at sikre kvalitet i interventionerne, samtidig med, at behandlingen også skal have en effekt. Uanset om vi arbejder med kortsigtede eller langsigtede mål . Det jeg laver, skal virke.

 

Martin på 46 fortæller :

" Efter godt 12 års "ægteskab" med både min arbejdsplads og mit livs kærlighed inkl. (bonus) børn og børnebørn, var det min tur til at ramme "den berømte mur".

 Jeg kunne i mit job som projektleder, coach, Lean Koordinator og underviser, ikke længere finde mening og motivation med mit arbejde, og min HR partner sendte mig hjem.

 Jeg søgte professionel hjælp, og Søren blev min anden psykolog på en måned, i min søgning for at finde vejen tilbage til "mit gamle jeg".

 Hvad den første psykolog ikke formåede over 3 sessioner – gjorde Søren på 15 minutter, under vores indledende samtale.

 Søren pillede "alle lag" af min skal, nåede ind til kernen af min personlighed, og jeg løb tør for "dårlige undskyldninger og forklaringer" på årsagen til at jeg var mødt op.

 Dette skete på en yderst professionel og meget nærværende samtale - som gjorde mig nysgerrig og søgende efter flere samtaler med Søren.

Jeg er Søren meget taknemlig for hans evner og professionalisme, til at guide mig med spørgsmål fremfor svar, for hans tålmodighed til at få mig til at indse, at løsningen ikke er at "finde tilbage" hvor jeg var, men at "finde vejen frem" mod det som ligger forude."

 

Tlf.nr. 224 7466       Email : Finkpraksis@protonmail.com  / privatlivspolitik