Søren2

Om Søren Fink

 

Jeg er en erfaren psykolog med en bred vifte af kompetencer. Mit arbejdsliv bærer præg af nysgerrighed og lærelyst. Jeg har arbejdet i flere  forskellige offentlige og private organisationer og talt med endnu flere forskellige mennesker. I dag arbejder jeg med terapi og rådgivning, som privatpraktiserende psykolog

 

Jeg har talt med unge og voksne der har lidt af svær psykisk sygdom, med voldelige par, med studerende der havde stress, angst og selvværdsproblemer, med mennesker i livskriser, med erhversfolk der har haft brug for udvikling og sparring, og mange flere. Min brede erfaring gør, at jeg hurtigt kommer i dybden med problemstillingen.

 

Mine forskellige erfaringer har lært mig noget om, hvor ens vi som mennesker er, og hvor forskellige vi alligevel er. Erfaringer har lært mig at undres og mindet mig om, hvor vigtigt ydmyghed også er, for at kunne komme i nærheden af at forstå den anden og møde den anden på en givende og hjælpende måde. Det er min klare hensigt.

 

-Jeg fokuserer på relationen og processen, og har samtidig øje for resultaterne

 

-Jeg har en stærk kreativ side, og er god til at gå nye veje og finde nye løsninger i ellers fastlåste eller kaotiske situationer

 

-Min terapeutiske stil er tydelig og omsorgsfuld

Tlf.nr. 2224 7466       Email : finkpraksis@protonmail.com privatlivspolitik