Coaching 

 

Coaching er blevet en integreret del af det moderne arbejdsliv. Man har nemlig i erhverslivet erkendt at gode resultater på bundlinjen afhænger af, om medarbejdernes kompetencer og personlige kvalifikationer bruges rigtigt. Og om medarbejderne trives og kan samarbejde. Coaching kan være en måde at sikre udvikling og trivsel hos såvel ledere som medarbejdere.

 

  • Coachingens overordnede formål er, at bringe ledere og medarbejdere i stand til at nå deres mål og skabe bedre resultater for virksomheden.

 

Coaching kan være en god ide når en leder eller medarbejder ønsker hjælp til :

  • Udvikling af samarbejdet imellem ledere og medarbejdere
  • Udvikling af samarbejde imellem medarbejdere
  • Kommunikation internt og eksternt
  • Stress-håndtering
  • Konflikthåndtering
  • Skabe balance imellem arbejde og fritid
  • Den svære samtale
  • Forhandlinger

 

Under samtalen giver  jeg dig  mentale redskaber og perspektiver til at nå dine mål, samtidig med, at jeg udfordrer dig til at tænke kreativt og "ud af boksen"

klatrere-fomindsket

Sidsel fortæller :

 

"Som chefkonsulent med ansvar for en stor millionomsætning er det nødvendigt at kunne navigere med klarhed og indsigt. Søren en inspirerende og målrettet coach, som har stor indsigt i den menneskelige natur. Samtalerne åbner op for nye vinkler og bidrager til, at man hurtigt afkoder de spil, der er omkring en. Man bliver i stand til at handle effektivt på dem samtidig med, at man holder fast i sin personlige integritet. Det giver overblik og ro, glæde og personlig styrke.

Søren formår at holde samtalen på sporet. Han har en direkte, varm og målrettet stil, der inviterer til reflektion og lægger op til konkret handling. Når man har været til møde med Søren, går man altid beriget og klogere derfra."

 

- Sidsel Kron Breck, Chefkonsulent, Ledernes KompetenceCenter

Erfaring med coaching

 

Jeg arbejder dagligt med mennesker fra arbejdslivet og erhvervslivet,  som henvender sig med stress, angst og problemer med at performe Og hvis de har været belastede over længere tid, kan der også være tale om depressive tilstande.

 

Henvendelserne kommer ofte på baggrund af overbelastninger  og en forringet work-life balance, ændrede arbejdsvilkår / opgaver, uklar kommunikation, uklare forventninger, uklare roller og samarbejdsproblemer.

 

Jeg arbejder med såvel folk på "gulvet", som  mellemledere, ledere , konsulenter og direktører.  

Tlf.nr. 2224 7466       Email : finkpraksis@protonmail.com / privatlivspolitik